Cum ne pregatim de inspectii ? 21 mai
In cazul inspecțiilor realizate in unitati de cazare, sunt urmarite mai multe elemente cheie care, in mod normal, asigura servicii de înaltă calitate, siguranță și satisfacție a oaspeților:
Sesiunea organizata in 21 mai ora 16.30 include etapele premergatoare unei inspectii care surprind verificarile care se fac in mod curent de catre echipa hotelului legate de igiena personalului, preparea alimentelor, pastrarea la cald, pastrarea la rece , frigidere si congelatoare, depozitarea alimentelor si etichetare, curatenia si dezinfectia , echipamente si deseuri, daunatori, infrastructura si control.
Dr. MV Madalina BELOUS ( Conf. univ. dr. - Igiena si tehnologie alimentara/ Inspecția si controlul produselor alimentare/ Microbiologie alimentara/ Autocontrol, audit si inspecție ), deține un doctorat în domeniul siguranței alimentare și sănătății publice (Medicină Veterinară) – aplicat in Industria Ospitalității. De asemenea, deține un MBA de City-University of Sheffield, Marea Britanie pentru Management General și Strategie de Afaceri. Este autor de articole și lucrări științifice publicate in jurnale academice sau prezentate in publicațiile conferințelor. Peste 24 de ani experiența în domeniul instruirii, comunicării, sănătății publice și in industria ospitalității , proiecte de siguranța alimentului – implementarea HACCP sau standarde ISO, valori nutriționale si tehnologie alimentara.
Inscrieri pe adresa laura.naghi@fihr.ro pana pe 19 mai.